Viggahus

Hytten Viggahus, der er 300 m², kan bruges til  weekendophold, sommerlejre, møder og lignende. Der er plads til 40 overnattende personer i de velindrettede soverum, heraf 10 sovepladser i 2 separate lederrum. I hytten er der både drenge- og pigetoilet med brusebad. Derudover er der en pejse- og opholdsstue med dertilhørende aktuelle køkkenfaciliteter, og Gryden er navnet på hyttens samligssal, hvorfra der er panoramaudsigt over hele grunden. Den er velegnet til leg, dans, biograf og musik uanset vejret. Der er borde og stole i rummet, så det også kan bruges til konferencer. Viggahus indeholder internet samt alle faciliteter for opnåelse af et afslappet og hyggeligt ophold for både deltagere og ledere, i små og store grupper og i al slags vejr.
Udeområdet Udeområdet er en naturgrund på 6700 m² med mulighed for lejrliv i telte efter aftale. På grunden har vi en shelter, der kan rumme 8-10 personer. Der er borde og bænke på terrassen og en rummelig lejrbålsplads samt fodboldbane. Lejrbålpladsen blev renoveret i 2013 med nye bænke.
Ejerlauget Viggatorp grænser op til Ganløse Orned, skoven med mulighed for gode motionsture og spejderoplevelser.
             Lejrplads side lille
Aktivitetsmuligheder
Ved Viggahus er der muligforheder for aktiviteter til vands, til lands og i luften. Skoven byder på gode klatremuligheder samt leg og sjov på jorden, og Bastrup sø er velegnet til kajak- og kanosejlads for alle aldre.
Find udstyr til dine aktiviteter på www.grejbank.dk.
Historie Lyngby Baptistspejdere opførte hytten i 1970 og i 1988 blev den udvidet med en stor samlingssal (Gryden).
Pris Weekend priser: April – September   kr. 6000,- Oktober – Marts       kr. 6500,-

Evt. andre priser og betingelser kan oplyses af spejderkredsens hytteudlejer.

Udlejning Hvis du ønsker at leje hytten eller har spørgsmål i den forbindelse, skal du ringe til spejderkredsens hytteudlejer:
Claus Due Weng E-mail: viggahusudlejning@gmail.com Tlf.: 24 22 30 01 (hverdage mellem 20.30-21.00)
Ønskes der adgang til internettet, oplyses det ved underskrift på lejeaftalen. OBS: Hytten udlejes fortrinsvis til spejdere og grupper med naturoplevelser som formål.
Ejer af hytten Lyngby Baptistspejdere Odinsvej 1 2800 Kgs. Lyngby
Find Viggahus Viggahus Viggatorp 9 Ganløse, 3660 Stenløse