Bliv spejder

          

Hvor og hvornår Vi mødes hver mandag kl. 18.00-19.30 på Odinsvej 1, 2800 Kongens Lyngby.
Udover at mødes hver uge til spejder tager vi i løbet af året også afsted på weekendture samt den årlige sommerlejr, og det er altid super fedt.
Indmeldelse og pris Du kan melde dig ind året rundt ved at udfylde indmeldelsesblanketten og aflevere den til et ugentligt spejdermøde eller ved at udfylde indmeldelsesblanketten på nettet. Kontingentet er 375 kr. pr. halvår.
Har du yderligere spørgsmål om at være spejder, eller har du lyst til at prøve det, før du melder dig ind, er du velkommen til at møde op til vores ugentlige spejdermøde eller kontakte enhedslederen for den enkelte enhed.
Uniform og tørklæde Som spejdere bærer vi uniform og tørklæde for at vise, at vi er en del at et større fællesskab, hvor der er plads til alle. Tørklædet får man ved indmeldelse i kredsen, og uniformen kan bestilles i Baptistspejdernes korpsbutik.
I denne introfolder kan du læse mere om, hvordan et tørklæde bindes korrekt, og hvordan en reglementeret uniform ser ud.
Grej Som spejder er det vigtigt at have tøj til at være ude og en rygsæk at bære det i, Godt grej kan købes i forskellige outdoor-butikker, og er du spejder hos os, kan vi tilbyde dig rabatter i følgende butikker:
Spejder Sport     10 % Friliv                      15 % Wolf Camper       20 %
Spørg kredslederen for yderligere information.
Mere info Har du lyst til at læse mere om at være spejder, kan du hente vores introfolder.
Kontakt For mere information kan du kontakte enhedslederen for den enkelte enhed.